Hjem / Barn / Tirsdagstreff
Tirsdagstreff
Om tirsdagstreff Om tirsdagstreff
Lapper og infoLapper og info
NyheterNyheter

Tirsdagstreffet

 Høsttur til OggevannTirsdagstreffet er for alle som går fra 1. til 7. klasse. Vi har samling med Bedehuset som utgangspunkt annenhver tirsdag (partalls uke) kl. 18:00 til 19:30. Når vi må kjøre noe sted, møtes vi som regel en halv time før på Bedehuset. Vil du være med, så er det bare å møte opp!

Tirsdagstreff starter med en liten samlingsstund med navneopprop og andakt. Så går vi over til aktiviteten for dagen som er forskjellig fra hver gang, men som regel en hobbyaktivitet eller en friluftsaktivitet. Andre ganger drar vi på bowling, svømming, til brannstasjonen, politistasjonen, Hennig Olsen isfabrikk eller lignende.

En til to ganger i året drar Tirsdagstreffet på overnattingstur til hytta vår på Bortelid. TT har vært på kanotur til Oggevann.

På Tirsdagstreffet får du bli kjent med, være sammen med og ha det gøy sammen med barn på din alder. (Vi deler inn i 2-3 aldersgrupper). Du får bli med på aktiviteter og turer sammen med voksne ledere. Og viktigst av alt; du får høre om Jesus, og hvordan han vil vi skal leve.

Å være med på Tirsdagstreffet koster 150 kroner pr halvår, eller 300 kroner pr. år.

Ansvarlig leder: Jan Erik Smithsen, 40 63 95 08 

 

Bilder fra Juleverksted høsten 2016:

 

Ukas bibelvers
Jeg formaner dere framfor alt til å bære fram bønn og påkallelse, forbønn og takk for alle mennesker. (1.tim 2,1)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007