Nyhetsbrev (mai) fra Janicke i Australia.

Sigbjørn B    
Andre aktuelle saker
18.06.2020
14.06.2020
07.06.2020
31.05.2020
24.05.2020
18.05.2020
16.05.2020
10.05.2020
03.05.2020
26.04.2020
Flere aktuelle saker
Nyhetsbrev (mai) fra Janicke i Australia.

If you speak english, press here--->

View this email in your browser

 

NYHETSBREV

Janicke Boyle

 

Hei igjen! Her er litt av det som har skjedd i det siste, og litt av det som kommer til å skje: 

 

THE OUTBACK

Som jeg nevnte i forrige nyhetsbrev så var vi en gjeng som dro til "The Outback", en tolv timers kjøretur inn i landet. Vi hadde en kjempbra tid der, meg og Jared fikk  ledet lovsang et par ganger, og vi ble kjent med enda flere mennesker. Det er trist fordi det er fortsatt mange som er imot hvite mennesker fordi de ødela hvordan de levde før, og tvingte de til å bli sivilisert. De ble faktisk sett ned på som dyr helt til 1967. Nå for tiden er det masse alkohol problemer, vold, og mangel på identitet i samfunnet der de bor. Gjennomsnittlevealderen er bare 40 år, så det sier litt. Vi har noen vennskap der, og sender team ut der for å dele evangeliet så stedet blir forandret. 
Her er noen bilder fra tiden der: 

 

 

Meg og Jared leder lovsang!                              Jared ber for han vi bodde hos. 

 

 

Et kult sted vi fant på veien!                         Slik så kjøreturen ut for omtrent 9 av timene

 

 

BØNN

Meg og Jared har leder alle bønnestundene på basen. Det har vært gøy å se hvordan Gud har forandret atmosfæren og gjort under bare på denne lille tiden vi har holdt på med det. Gud har gitt oss mange ord, og en ting vi har bedd masse for er at vi på basen må bli enda mer kjent med Gud, og komme tilbake til vår første kjærlighet. Vi ber også om at vi må bli fylt med hans kjærlighet, og få en dypere forståelse for hvor mye han elsker oss. 
For en uke siden var det en av de som er staff på basen som ble utrolig berørt av Gud, og grein i en lang stund. Han sa han hadde ikke grenet som det siden han ble frelst over 10 år siden. Det var kult fordi Gud tok han tilbake til sin "første kjærlighet" som da han ble frelst, og gav han en dypere forståelse om hans kjærlighet. Gud hører bønn!

 

 

Her er et hjørne av bønnerommet! Vi har et verdenskart og en tavle hvor vi skriver bønneemner!

 

NYHET!

Vi har også sagt ja til å dra på OUTREACH med School of Worship! I fjor da vi gjorde denne skolen gikk vi ikke på outreach, og fullførte ikke kurset, fordi vi gikk til Norge og ble gift. Så i år skal vi være med på outreach og fullføre skolen! Outreachen er til USA og er i Juli og August!

Dette blir veldig spennende, fordi det blir en litt annerldes outreach enn med en DTS, fordi vi skal lede masse lovsang, og nå mennesker gjennom det. 
Jeg har ikke alle detaljer for turen enda, men foreløpig skal vi til Washington DC og be og lovsynge over "The White House" og regjeringa, fordi det er valg i USA nå. Dette er 24/7 bønn og lovsang, som har holdt på i mange måneder og som skal holde på til valget er ferdig. Når jeg får mer detaljer skal jeg opdatere mer om hva vi skal gjøre.
Det er masse som skjer i USA nå for tiden, både bra og dårlig. Lyset blir sterkere, men mørket blir mørkere. 
Det blir også spennende å dra dit fordi det er i et vestlig land, hvor det ofte er litt vanskeligere å nå folk, men Gud vil være i et forhold med alle, og de trenger virkelig en forandring i landet. 

 

 

 

ET VITNESBYRD

For to uker siden da jeg var på coffee van snakket meg og to andre jenter med ei dame som var i 50 årene. Hun hadde store smerter i beinene, og i ryggen, og hun skulle ha en operasjon snart. Vi spurte om vi fikk lov å be for henne, og vi gjorde det. Først gikk all smerten i beinene vekk, og hun ble kjempe glad, så sa hun: "takk, men smerten i ryggen kommer aldri til å gå vekk." Men vi ba igjen og ryggen ble helt helbreda den også! Hun ble kjempeglad og lyste opp. Gud bryr seg om alle sammen, selv når ikke vi tror at noe er mulig, så er alt mulig med Gud. 

 

Vær ikke bekymret for noe! Men la alt som ligger dere på hjertet, komme fram for Gud i bønn og påkallelse med takk!” Filipperne 4:6

 

"WELCOME HOME"

Onsdag 4. mai arrangerte meg og Jared en kveld hvor vi inviterte alle på basen, pluss mange vi har evangelisert til og blitt kjente med, til basen der vi jobber. Vi hadde live musikk, og intervjuet to venner til å dele vitnesbyrdet deres. Alle satt rundt border og drakk kaffe og spiste snacks, og vi hadde en utrolig fin kveld. Noen av menneskene vi har blitt kjent med har enten sagt ja til Jesus, eller så er de bare veldig interessert, så det var en god mulighet for dem til å komme å høre mer. Vi kommer til å ha en annen kveld onsdag 1.juni igjen!  

 

 

Her er et bilde fra kvelden. 

 

BØNNEEMNER


- Evangeliseringen på basen, og alle vi kommer i møte med. 
- Februar DTS-en som  just dro på outreach denne helga! Et team er i Vanuatu og Fiji, ogdet andre teamet er i New Zealand og outbacken. 
- Be for bønn på basen, at gjennom arbeidet meg og Jared legger i bønn, at folk blir enda mer i brann for Gud, og at vi alle blir bedre kjent med Han! 
-Outreachen meg og Jared skal på til USA. Be for ledelse i planleggingen og alt finansielt. 
- YWAM Gold Coast ber om en ny base, fordi vi stadig vokser, og vi trenger mer rom, så vi kan nå enda mer ut til samfunnet vi bor i. Be om at alt må ordne seg, finansielt ++
 

Kontonummer: 3060 23 69575
 

Takk for all støtte, både økonomisk og gjennom bønn!

 

 

Copyright © 2016, Ungdom i Oppdrag, Janicke Boyle


Min addresse i Autralia er:
YWAM Gold Coast
PO Box 1560
Surfers Paradise QLD 4217
Australia

You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to sigtor@getmail.no
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YWAM · 78 hillview parade Ashmore, Queensland, Australia · Gold Coast, Queensland 4215 · Australia

Email Marketing Powered by MailChimp

 
 
 

Ukas bibelvers
Gud oppvakte Herren, og han skal også oppvekke oss ved sin kraft. (1. Kor. 6,14)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007