Nyhetsbrev (juni) fra Janicke.

Sigbjørn B    
Andre aktuelle saker
18.06.2020
14.06.2020
07.06.2020
31.05.2020
24.05.2020
18.05.2020
16.05.2020
10.05.2020
03.05.2020
26.04.2020
Flere aktuelle saker
Nyhetsbrev (juni) fra Janicke.

If you speak english, press here--->

View this email in your browser

 

NYHETSBREV

Jared og Janicke Boyle

 

Hei igjen! Her er litt av det som har skjedd i det siste, og litt av det som kommer til å skje: 

 

WELCOME HOME

I begynnelsen av juni arrangerte vi "Welcome Home" for andre gang. det var utrolig bra! Begge gangene vi har arrangert det har alle hatt veldig gode samtaler med de som kom på besøk, og det har vært en kjempebra stemning med fin musikk. Meg og ei venninne på basen har blitt kjent med ei jente fra Japan over noen måneder nå, og hun har blitt kjempe berørt av Gud begge gangene, så mye at hun har begynnt å grine. Det har vært bra, for vi har bedd for henne og oppmuntret henne. Mange andre kule ting skjedde på denne kvelden. 
Her er to bilder: 

 

 

 

BØNNEDAG

For en uke siden hadde vi en bønnedag med med basen, hvor vi delte alle sammen inn i to timers bønnestunder utover dagen, og alle fikk delta. Dette var utrolig bra å søke Gud sammen som en base. Det har også vært bra for meg og Jared som arrangerte denne dagen, og som leder bønn på basen, å se at alle har fått et mye større hjerte for bønn! Store ting skjer, og han svarer bønner hele tiden! 

 

OUTREACH

Som jeg skrev på forrige nyhetsbrev, så er outreachen vår til USA! Jeg er nå i USA og har vært her  1 uke. Vi har hatt en kjempebra start på outreachen. jeg kommer til å være veldig opptatt å¨outreach så alle som får dette nyhetsbrevet kommer i stedet til å få et nyhetsbrev på engelsk fra hele teamet! takk for bønn!

 

 

Outreach teamet vårt! En som heter Felix er også på teamet,men er ikke på bildet. 

 

 

Her er to bilder fra Bethel church i Redding. Vi møtte hovedpastoren Bill Johnson. 

 

 

JARED HADDE BURSDAG

Jared hadde bursdag og vi gikk på en piknik til hvor han fridde til meg! en veldig fin strand!

 

 

 

"Jeg har jo sagt deg: Vær modig og sterk! La deg ikke skremme, og mist ikke motet! For Herren din Gud er med deg overalt hvor du går.»
Josva 1:9

 

NYHET
 

Som jeg skreiv i forrige nyhetsbrev så skal vi også besøke familien til Jared i Canada etter outreach, så det blir veldig spennende! Jared har ikke vært hjemme på 2 år, så det er på tide.

 

I de siste månedene har Gud også snakket mye til oss om at vi skal forlate Ungdom i Oppdrag i Gold Coast, og at han har nye ting planlagt for oss. Så jeg ville fortelle alle som får dette nyhetsbrevet, at vi har bestilt enveis billett til USA og Canada, og vi kommer ikke til å arbeide i Australia mer. Arbeidet med Ungdom i Oppdrag Gold Coast varer ut August, så det er siste måneden vår der.

 

Selv om vi er ferdige å arbeide der, vet vi ikke helt sikkert hva som er neste steg. Vi tar steget med å dra til Amerika i tro på at Gud skal vise veien videre, som han har sagt. Kanskje vi skal fortsette fulltid i misjon, og kanskje han kaller oss til noe annet. Vi vil oppdatere dere.

 

Vi ville bare si tusen hjertelig takk for alle som har støttet oss økonomisk og i bønn, vi er veldig takknemlige! Det blir en ny tid for oss hvor vi reiser inn i noe ukjent, og vi vet ikke hva den tiden bringer enda, men som sagt, så vil vi holde dere oppdatert, og vi setter veldig pris på bønn i denne sesongen! 

Vi håper på å komme til Norge til jul, men utover det er alt annet litt vanskelig å vite!

 

Hvis dere har flere spørsmål om dette, så kan dere spør om hva som helst! Bare send meg en mail, eller skriv på facebook!

 

BØNNEEMNER


- Evangeliseringen på outreach, og alle vi kommer i møte med.  
- Outreachen meg og Jared er på i USA. Be for ledelse i resten av planleggingen og at alt går fint, og for frelse for mange mennesker. 
- At meg og Jared må få mer rettledelse i hva vi skal videre. 
 

Kontonummer: 3060 23 69575
 

Takk for all støtte, både økonomisk og gjennom bønn!

 

 

Copyright © 2016, Ungdom i Oppdrag, Janicke Boyle


Min addresse i Autralia er:
YWAM Gold Coast
PO Box 1560
Surfers Paradise QLD 4217
Australia

You can update your preferences or unsubscribe from this list

 
 
 

Ukas bibelvers
Gud oppvakte Herren, og han skal også oppvekke oss ved sin kraft. (1. Kor. 6,14)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007