Nyhetsbrev fra Janicke - september.

Sigbjørn B    
Andre aktuelle saker
18.06.2020
14.06.2020
07.06.2020
31.05.2020
24.05.2020
18.05.2020
16.05.2020
10.05.2020
03.05.2020
26.04.2020
Flere aktuelle saker
Nyhetsbrev fra Janicke - september.

Husk henne i bønn.

 

Ifyou speak English, press here -->

View this email in your browser

Janicke's nyhetsbrev

Som dere vet er tiden i YWAM Australia over. Meg og Jared er nå i Canada og har kommet hjem etter en 2 måneders outreach i USA. Her er en liten oppdatering: 

 

 

 

USA

Tiden i USA var veldig lærerik og bra. Vi reiste utrolig mange forskjellige steder. Reiseruten var:
- California - Pennsylvania - Maryland- Washington DC - New Jersey -  Washington DC (Igjen) - Nashville - Kansas City - Detroit - Grand Rapids (Michigan).

 

 

Vi ledet lovsang, vasket, malte, hogde trær, lukte ugress, leste bibelen, ba, gav mat til fattige, delte vitnesbyrd, osv, men mest av alt ledet vi lovsang. 
Outreachen bestod mye av å vitne til menigheten som allerede eksisterer, å bygge dem opp, selv om vi også evangeliserte. Det var gøy møte så mange brae mennesker som var i brann for Jesus. Det er mange dårlige ting som skjer i verden og i USA, men vi ble oppmuntret av alle de gode tingene som skjer der også! 
Favoritt stedet mitt var New Jersey hvor vi ledet lovsang for en husmenighet, men også mye på gata. Menneskene der var så gjestfrie, og det var inspirerende å bli kjent med dem.
 
 

 

 

Vi maler!                                     Her er et før og etter bilde av et                                                                    av mange forlatte hus som vi var                                                                  med å "fikse"

 

 

Lovsangskveld i en hage

 

 

 

Canada

 

 

Et sted som heter Banff, i Canada.
 

 

Nå i Canada har vi gjort masse forskjellig. Vi begynte med å ha en etterlengtet ferie hvor vi brukte mye tid med familie. Mamma kom også på besøk fra Norge! Vi gikk på camping, så mer av byen (Edmonton), så vi hadde det veldig fint! 
Nå har mamma dratt og ferien er over. Spørsmålet er: 

 

Hva skjer nå?
Vi bruker mye tid på å be og spør Gud hva vi skal gjøre. Det vi vil er å følge Gud uansett hva han sier, og det kan være vanskelig når det koster oss noe. 
I den siste tiden har det vært utfordrende å gå ifra alt vi kjenner i Australia, som venner, jobb, stedet vi bor, bilen, alt vi er trygge på, men det som har vært så bra, er at vi har hatt utrolig mye fred gjennom alt. Normalt sett liker jeg veldig godt å planlegge hvert eneste steg, men jeg ser hvor mye jeg har vokst i å stole på Gud uansett om vi ikke har noen sikkerhet her på jorden akkurat nå.
Gud har som vanlig vært trofast, og Jared har fått en jobb gjennom faren som jobber med forskjellige byggearbeid rundt forbi. Dette er veldig bra mens vi finner ut hva som skal skje. Jeg kan dessverre ikke jobbe her, fordi jeg ikke er fra Canada, men jeg får hjulpet moren med husarbeid, og andre ting som må gjøres. 
Noen ting vi føler Gud sier til oss er at dette er en forberedelseperiode for hva som skal skje etter, samtidig som vi må være til stedet og involvert hvor Gud har plassert oss i denne sesongen. Så i våre forberedelser gjør vi nødvendige ting som vi ikke har fått gjort på noen år som feks. å gå til doktoren, tannlegen, øyedoktoren, få nytt pass, osv.  Vi er også involvert i menigheten hans, og bruker fortsatt mye tid med familien. 

Vi vet at vi skal til Norge til jul, og ber fortsatt om hva som er etter det. Vi har fått noen ord, men vi har ikke kommet til en sikker beslutning enda. Vi har dessverre ikke mer å dele med dere, men Gud's planer er alltid større enn mine egne, så jeg må vente på hans timing. 

 

 

 

Meg og mamma

 

 

Selv om jeg går i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke for noe vondt. For du er med meg. Din kjepp og din stav, de trøster meg.
 


— Salme 23:4

 

Jeg takker alle sammen for at dere har vært med og støttet oss økonomisk og i bønn. Det er en spennende reise vi er på med Gud, og selv om vi ikke vet alt, så vet vi det er i hans hender.

Hvis du har noen spørsmål så kan du når som helst sende en e-mail eller en melding på facebook, og vi vil svare deg!

E-mail: janickeandersen@hotmail.com

Hilsen Jared og Janicke 

Copyright © Janicke Boyle

Our mailing address is:
Bordalssløyfen 11
4639 Kristiansand
Norway

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to sigtor@getmail.no
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YWAM · 78 hillview parade Ashmore, Queensland, Australia · Gold Coast, Queensland 4215 · Australia

Email Marketing Powered by MailChimp

 
 
 

Ukas bibelvers
men han svarte: «Min nåde er nok for deg, for kraften fullendes i svakhet.» Derfor vil jeg helst være stolt av mine svakheter, for at Kristi kraft kan ta bolig i meg. (2.kor 12,9)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007