Nyhetsbrev fra Christer

Sigbjørn B    
Andre aktuelle saker
20.04.2018
15.04.2018
06.04.2018
21.03.2018
21.03.2018
15.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
04.03.2018
Flere aktuelle saker
Nyhetsbrev fra Christer

 

Bulgaria vitnesbyrd og updates fra livet! :)

View this email in your browser

Misjonstur til Bulgaria
I Høstferien i Danmark så arrangerte vi i YWAM københavn en misjonstur til Bulgaria. Vi fikk med oss 7 andre og dro ned til hovedstaden Sofia og byen Kotel. Dette var en av de beste korttidsturene jeg har vært på. Sykt bra folk som var med, alle var positive, villige til å tjene og til å bidra overalt hvor vi var. Vi hadde mange møter hvor vi talte, delte vitnesbyrd, ledet lovsang og hadde forbønn for mennesker.

Den siste kvelden i Kotel så ledet vi et ungdomsmøte og det var en som het Frederik som talte. Etter talen så åpnet vi opp for om det var noen som ville gi respons eller ha forbønn. Og folk reiste seg opp i lokalet og vi gikk ut til de forskjellige menneskene sammen med folk som kunne oversette for oss. Jeg endte opp med å snakke med Sasho og Dani, to fine fyrer i begynnelsen av 20 årene. De forteller så at de vokste opp i kirken, men har ikke vært på møte på veldig lenge, og at nå brukte de mer tid på å feste og ta dop. Men det som Frederik hadde delt gikk rett i hjertet på dem. De ville ikke lenger leve et hyklersk liv vekke fra Gud. Og de ville gi sine liv til Jesus begge to! Og vi fikk lede dem i bønn til å ta i mot Jesu nåde og gi sine liv til ham! :) Helt fantistisk.

Men det er ikke bare bare å omvende seg å starte et nytt liv, så be gjerne for dem. Jeg har snakket med noen andre fra kirken i etterkant og de sier at det er litt opp og ned, men de er i gang med å lese i Bibelen, så det er bra. 

 

Her er jeg sammen med Sasho og Dani pluss Silas fra teamet og oversetteren vår.

 

 

 

Copenhagen House Church
I løpet av halvåret mellom jul og sommer så var det mange som flyttet på seg av forskjellige grunner. To stk som ble gift og flyttet til Århus. Ei som flyttet til Norge og ble gift. Ei som flyttet ut av byen og en som reiste på utveksling til Tyskland. Så plutselig var vi ikke så mange igjen i husfellesskapet. Kun meg og Swantje (Som flyttet til København i Mars) og Maria. Så utfordret jeg en som heter Thomas på å være med i kirkeplantingen. Han skulle flytte fra Århus til København. Han endte opp med å bli med og flytte inn hos meg :) Så har også Marias kjæreste Mads blitt med, og Thomas' kjæreste Laura. Så nå er vi en god gruppe på 6 stykk. Og vi blir snart 8 når Frederik kommer hjem fra utveksling på nyåret, og Björn en fra Tyskland flytter opp til København for å jobbe med både Ungdom i Oppdrag, sammen med meg og Sabrina og for å være med i kirkeplantingen. 

Alle sammen studerer eller jobber i København og skal være her i mange år, så det er deilig å ha noen folk med som er committed for å være med å bygge inn i fremtiden! Alle er gira på å bygge en misjonal kirke hvor fokuset er på å se mennesker som ikke kjenner Jesus, bli kjent med ham og bli hengivne etterfølgere av Ham! 

 

Her er et bilde av meg, Thomas og Maria pluss Britt Solveig som coacher oss i kirkeplantingen. (Har klart å miste alle bildene på mobilen, Så håper på bedre bilder neste nyhetsbrev...)

 

Her er Christoph som jeg klatrer med. Han har vært med noen ganger til gudstjeneste, han er veldig åpen. Be om at han må få åpnet øynene for sannheten om Jesus.

 

 

 

Skole
Dette semesteret har vi hatt Gamle testamentet og Religion og Livssyn som fag på skolen. Det har vært utrolig bra å lære mye mer om alle mulige andre måter å se verden på, og hvordan man kan forstå dem når man deler evangeliet med dem. Og vært veldig lærerikt å dykke mer ned i det gamle testamentet! Gleder meg til å fortsette å lære mer neste år. Jeg er ikke så god på det akademiske ennå, drøfting og alt det der. Men så længe jeg lærer pensum, så er det det viktigste for meg :) 

 

Oppe på operataket. Lovsang på skolen. Og ute å prøve shuffleboard med noen fra klassen :)

 

 

 

YWAM 
I YWAM så arrangerer vi også noen YWAM Nights og seminarer hvor vi inviterer folk til YWAM leiligheten for å oppmuntre folk i å leve misjonale liv der hvor de er. Sabrina som jeg jobber med, har også ledet et 6 ukers disippelskapskurs dette halvåret, hvor vi får undervisere fra YWAM inn til å undervise i et tema torsdag og fredag kveld og lørdag formiddag. Dette er første kurset YWAM København har kjørt av denne typen, og det var en stor suksess. 

Vi har også tatt imot et outreach team fra YWAM Skien I November og Desember. Vi har fått dem ut til å hjelpe og tjene i mange forskjellige kirker i byen, og det er kjempebra for samarbeide våres som Jesu legeme i byen. Vi har også tatt dem med ut på gateevangelisering og de har vært med oss i Copenhagen House Church om søndagene :) 

 

Et bilde fra lovsang på YWAM Night

 

Klassen og medarbeidere fra Disippelkurset "Refine" 

 

Outreach teamet fra Skien sammen med Pastoren i Christiania.

 

 

 

 

  • Takk Gud for at han har svart bønn og sendt folk til Copenhagen House Church (CHC)
  • Be om at vi i CHC må være gode til å invitere folk med inn i fellesskapet våres. 
  • Be om at vi i CHC må få et større nettverk av folk som ikke kjenner Jesus
  • Be for Sasho og Dani
  • Be for Christoph

Instagram

Facebook

Website

Snapchat

 

 

 

Copyright © 2016 YWAM, All rights reserved.
Nyhetsbrev fra Christer, Misjonær for Ungdom I Oppdrag

Our mailing address is:

YWAM

Knabrostræde 26

Copenhagen 1210

Denmark


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

 
 
 

Ukas bibelvers
Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk. (Fil 4,13)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007